BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

belon2 berterbangan di Putrajaya~

salam, semalam sempat pulak pergi ke putrajaya....tak tahu hujung cerita, tiba2 sampai je kat putrajaya.... thanks to kak ana, sebab bertungkus lumus menjamu kteorg di rumahnya ala2 kondo tu.....best, baru sampai di putrajaya, hurmmm, i think i want to work and stay there....love their panorama.....beautiful scene of building..... cantik2 design dia....hopefully yg kat JB tu will be same like putrajaya la, so i can stay at JB ja....hahaha....

sempat lagi berposing (tgh hujan tu.....teruja punya pasal) haha

hurmmm, back to the topic, smalam ada even Hot air balloon.....sgt teruja melihat belon gergasi di udara.....tapi hanya mampu memandang je la, nak naik.....mahal sgt! huhuhu......i think its involves other countries and maybe will be an annual programs. its a good event for Malaysian, because hot air balloon is not our culture and i think its famous in New Zealand....so here are some pictures to share with u guys....
balloon getting large and ready to up2 n away~

so here is it, up to the sky.....huhu nak naik (T_T)

hanya mampu memandang dr kejauhan heheheh~

haaaa.......this is balloon frm Malaysia.....
ade penyayi Aizat dlm tu~

the nice and big balloon, Doraemon....tapi x sempat berlepas
sbb hari nak hujan hehehe~

p/s: nak simpan duit, tahun dpn ada lagi kena naik pulak.....get the experience....
up up and away~~~

1 comments:

SHAMSUL AMRI said...

JOm kumpul duit...... nak naik gak tahun depan...